dissabte, 21 de juny de 2014

visca els nuvis


Avui comença l'estiu i tinc ganes d'explicar-vos que el 23 de maig ens vam casar l'Agustí i jo després de més de 20 anys de convivència i 2 fills. Per a celebrar-ho varem fer una festa amb la família a Roda de Berà a casa de la meva germana. Cal dir que entre tots van fer que el dia fos MOLT ESPECIAL i INOBLIDABLE !!!.
L'àpat boníssim, els regals inmillorables, i la companyia imprescindible...Sobretot en el meu bloc he de parlar de l'aspecte creatiu que va dominar ABSOLUTAMENT tot el casori.  Amigurumis més que exclusius fets per l'Èlia (hi, hi, hi), música adaptada i interpretada en directe des del cor,  àpats casolans riquíssims i tot en un entorn ple de colors, flors i obres d'art....


I el primer que m'ha vingut de gust de fer, és aquesta pàgina amb les fotos que va fer l'Òria a 
Montjuic amb els ninus, talment un reportatge fotogràfic dels nuvis i que ens va fer molta il.lusió !!!

És un treball molt senzill en què he fet servir papers de colors que harmonitzin amb els colors de les fotos, alguns detallets de fusta, cintetes i unes gotes de tinta xinesa per tal de donar tot el protagonisme als "nuvis".

Diuen que a la vida hem de celebrar tantes coses com puguem: esdeveniments especials, objectius aconseguits, aniversaris i Sants, canvis de vida ... ja que asseguren que això ens fa ser més feliços.
Inclús crec que ens podem fer mini-celebracions nosaltres sols cada vegada que "notem" que ens les mereixem i muntar-ne de minis als altres quan volem fer, d'algun fet quoditià, un dia especial.
I com que el casament, la festa i el viatge de nuvis a Irlanda han estat MOLT CELEBRATS, tinc tema per a fer moltes coses més ......Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada