dissabte, 14 de juny de 2014

detalls

El dissabte passat vaig fer un taller amb tota una colla de mestres que volien conèixer una mica això de l'scrapbooking i què millor que un L.O. (pàgina de 30x30) per a començar.

La meva idea era que comencessin a embrutar-se les mans utilitzant gesso blanc, pasta de modelar i aquarel.les, després juguessin a enganxar les fotos que havíen escollit decorant amb papers bonics, trossets de washi tape, tintes per aquí i per allà i finalment s'atrevissin a posar-hi un títol amb lletres fetes a mà.

El model és aquest que aquí presento, que he titulat "Detalls" ja que per fora es veu una foto d'unes flors i si s'obre, apareix una de les flors molt ampliada : VIU EL PRESENT EN ELS DETALLS.

Cal dir que al final, tot i fer servir els mateixos materials i tècniques, la creativitat va donar resultats MOLT diferents ...

Sovint estem tan accelerats que se'ns passen moltes petites coses que ens fan la vida més agradable i serena. O sia, que a veure si som capaços d'aturar-nos més sovint a olorar les flors, a observar el vol dels ocells i a fascinar-nos per les postes de sol, que per cert, cada dia són diferents !!!!


1 comentari:

  1. uAaAaUUUuUu!
    m'encanta el LO, és molt delicat... i crec que és gràcies a donar importància als detalls que podem crear coses tan dolces i delicades,oi?
    mil petonets

    ResponElimina