dimecres, 5 de febrer de 2014

somriure & sentir (30 x 30)Ja fa temps que vaig fer aquestes pàgines però sempre que les miro tinc molt bones sensacions. Per una banda recordo el viatge que vàrem fer pel sud de França i concretament a un parc de Montpellier i per l'altra, el taller que vaig fer a Barcelona organitzat per Kits de Somni i on vàrem tenir a l'Anna Maria Wolniak ensenyant-nos moltes tècniques ...

És una passada agafar unes fotos i unes paraules que et portin a algún raconet de la memòria que et faci sentir bé i començar a remenar papers, tintes, aquarel.les, cintes … fins a trobar allò que sents que combina.  Aleshores només cal deixar anar totes les cabòries i concentrar-se en fer una petita i única obra d'art que tingui el poder de transportar-te cada cop que la mires als dos móns alhora; al del moment en què vas fer la foto o vas sentir o llegir les paraules i al del moment en què estaves creant-la.  Malgrat el dia a dia difícil que estem vivint, aquesta és una recepta que he trobat per a enfocar-me en les coses bones de la vida !!!
Quan volgueu, us en passo els ingredients …2 comentaris:

  1. Els records són la vida, el present passa constantment, el futur no el coneixem, el nostre món són els records que ens ajudant a viure el present i ens preparen pel futur. M’agrada el resultat de la teva recepta.

    ResponElimina
  2. Gràcies Anna per aquest comentari tan bonic !

    ResponElimina