dilluns, 20 de gener de 2014

aniversari feliç (32 x 32)

Fa poc el fill d'uns amics va fer 18 anys i em va venir de gust fer-li un regal on hi sortissin fotos d'alguns dels molts moments compartits des que era petit i frases que em van semblar significatives per a ell. Inspirada en un projecte de la Loredana Bucaria, que varem fer en un taller de Kits de Somni, al final el resultat fou aquest.

Uns llistons de fusta comprats en una botiga de bricolatge tallats en escaire, grapats, encolats i pintats van fer de marc, un paper fosc amb tintes pel fons i uns cordills i unes agulles per a penjar-hi les fotos, les frases i un sobret sorpresa van ser els materials que vaig necessitar i al fer-lo personalitzat és únic.

Li van fer una festa mooooolt xula amb la família i els amics en un lloc molt original, una autèntica granja on hi va haver un passi de vídeos, manduca, música i un munt de regals de tota mena. Crec que fou un dia súper especial i que segur li donarà una bona empenta per a entrar a la majoria d'edat !!!

Felicitats Guillem !!     T'estimem!!!
5 comentaris:

 1. Són d'aquells regals que s'agraeixen pel fet de la dedicació que cal per a fer-lo. Felicitats Eva ets una krack i tens molt bones idees i manetes.

  ResponElimina
 2. Molt maco Eva.
  I un altre cop: per moltes majories d'edat, Guillem! !!!!!

  ResponElimina
 3. Molt maco Eva.
  I un altre cop: per moltes majories d'edat, Guillem! !!!!!

  ResponElimina